En gratis profil?
Basisprofilen er gratis

Alle vores domæner tilbyder maksimalt 5 profiler i det anførte område. Top-3 profilerne: 🥇 - 🥈 og 🥉 betaler en lille del af den månedligt distribuerede markedsføring for øget synlighed på vores platform, men position 4 og 5 er 100% gratis!


Dine fordele

Det er vigtigt at forstå, at du nu bliver en del af et netværk, en online platform, der vil forbindes med kvalitet og gode oplevelser! Alle her arbejder for at hjælpe mennesker med at løse deres problemer til en rimelig pris.

Opret en gratis profil

Har du spørgsmål?


Hvis du har spørgsmål og vil i kontakt, så udfyld formularen herunder. Du bliver kontaktet hurtigst muligt herefter.


Vores forventninger

Sibus er en online markedsplads, der baserer sig på anbefalinger, netværk og online markedsføring.

Vi opfordrer vores besøgende til at stille dig spørgsmål for at forstå nødvendige aspekter i relation til metode, kvalitet og pris for i sidste ende at kunne træffe et bedre valg.

Vores formidling er gratis og uforpligtende for alle klienter. Klienter kan kun forpligtes, såfremt de udtrykkeligt vælger at acceptere dit skriftlige tilbud.

Vi arbejder i alle Sibus-klienters interesse for at løse eventuelle tvister, der måtte opstå fra køb af tjenester fra vores anbefalede partnere.

Det er vores helt klare forventning, at alle parter arbejder for at sikre troværdigheden omkring formidlingen af vores onlinetjenester.

Skriv din besked her