Gratis formidling
Vi er her for at hjælpe dig

Du kan søge efter din foretrukne advokat fra listen herunder eller bede om vores hjælp! Send os blot en beskrivelse af dit problem, så viderestiller vi dig til max. 3 partnere, som kan hjælpe dig.

Spar tid og penge

Mennesker er forskellige, ligesom tilgangen til problemløsning er. Nogle problemer kan løses på flere måder, og prisen vil næsten altid afhænge af løsningen. Vi tilbyder dig en nem mulighed for at sammenligne priser og løsninger.

Sibus har gjort det nemt! Du klikker blot på ikonerne, og til gengæld får du en skarp pris. Du kan også vælge at blive kontaktet her:

Jeg vil gerne modtage 3 tilbud

Vælg dit område


Specialiserede advokater i dit område! De er alle her for at hjælpe dig. >>Klik<< på WhatsApp hvis du vil i hurtig og direkte kontakt!

Adv. Kiki Bruun-Kiilerich

Bruun-Kiilerich Advokater

Charlottenlund Stationsplads 2

https://bk-legal.dk

     📲 40 73 42 58    Man - Fre:
9 - 17
Lørdag:
Lukket

Adv. Per Justesen (L)

Ret&Råd Advokater

Strandvejen 100

https://ret-raad.dk/gentofte

     📲 30 59 16 01    Man - Fre:
9 - 18
Lørdag:
Lukket

Hvordan kan vi hjælpe dig?


Vi tilbyder uforpligtende assistance til virksomheder og enkeltpersoner. Udfyld formularen herunder, så bliver du kontaktet hurtigst muligt.


Skriv din besked her* Vi sender dine kontaktoplysninger til maks. 3 betroede partnere, så de kan kontakte dig. Hvis du har særlige ønsker til, hvordan og hvornår du vil kontaktes, beder vi dig nævne det i formularen.